Mijnwebwinkel

De klant

“Kon ik van mijn hobby maar mijn werk maken.” In de huidige digitale wereld schieten succesvolle webshops als paddenstoelen uit de grond en worden dromen als deze werkelijkheid dankzij Mijnwebwinkel! Mijnwebwinkel ondersteunt webwinkeliers met een uitgebreid softwarepakket, waarmee een webshop tot in de puntjes kan worden verzorgd. Zowel beginnende als ervaren webshophouders kunnen uit de voeten met de professionele webwinkel software. Kom je er even niet aan uit? Dan staat het support team kosteloos voor je klaar.

De vraag

Ofcourz is de contentpartner van Mijnwebwinkel. Dat houdt in dat alle Mijnwebwinkel webwinkeliers hun teksten door Ofcourz kunnen laten schrijven. Zo komt het voor dat een website af is, maar de tekstuele content nog professioneel ingevuld moet worden. Of dat er content is, maar deze niet meer in het huidige design past. Misschien mag er wat aan gesleuteld worden of zijn er meer teksten nodig. Beter vindbaar zijn? Een concrete call-to-action? Elke klant is uniek, elke vraag is anders. En dat is wat het voor ons zo leuk maakt!

De oplossing

Door het variërende klantenbestand van Mijnwebwinkel is het telkens weer een uitdaging voor ons om aan de slag te gaan met de corebusiness van een gedreven webwinkelier. Dit managen we strak door het gebruik van briefings, telefonische contactmomenten en het inplannen van feedbackmomenten.

Daarnaast geven we graag een tipje van de sluier als het aankomt op de verschillende facetten van content. Ofcourz schrijft zo nu en dan een gastblog voor Mijnwebwinkel, om online ondernemers het steuntje in de rug te geven als zij het heft (of de pen) in eigen hand willen nemen.

Bekijk website

De reactie

"Het is fijn om onze webwinkeliers een betrouwbare partij te kunnen bieden waar zij terecht kunnen met al hun tekstuele opdrachten. Of het nu gaat om goede websiteteksten of uitgebreide productomschrijvingen: Ofcourz denkt met onze gebruikers mee en helpt hen een succes te maken van hun shop!"

Ook jouw vragen oplossen? Vraag vrijblijvend advies aan!