Modeon

De klant

Tommy Hilfiger, Maison Scotch, NIKKIE, Supertrash en Vila: slechts enkele modemerken die wereldwijd naam hebben gemaakt. Modeon is een online webwinkel met een groot assortiment dames- en herenkleding van diverse topmerken. Stel je outfit eenvoudig samen met tal van kledingstukken en accessoires om zo dag in, dag uit goed gekleed de straat op te gaan. Zomer, winter, herfst of lente: collecties wisselen voortdurend, waardoor je elke keer een nieuwe look kunt creëren.

De vraag

“Of we onze tanden graag zetten in het creëren van sprekende productteksten?” Jazeker! Kleding spreekt nog meer als hier ook een gerichte omschrijving bij staat. Door het schrijven van productomschrijvingen worden lezers extra geprikkeld en aangespoord tot het doen van een aankoop.

Modeon Ronald Deurloo

De oplossing

Ofcourz ging de uitdaging aan en voorziet nu wekelijks nieuwe items van een unieke productomschrijving. Hierbij verliezen we ook zeker SEO niet uit het oog met de creatie van pakkende metatags. Waar eerst Excel onze grootste vriend was, ontzorgen we de klant nu door alle teksten meteen in het CMS te schrijven. Een gouden duo: foto’s & tekst!

Bekijk website

De reactie

"Als ondernemer in de mode heb je altijd genoeg werk. Doe werk dat je passie is, namelijk de winkelvloer. Ook de styling en inkoop vergt aandacht en zijn beide zeer belangrijk. Daarom hebben wij in Ofcourz de juiste partner gevonden: zij kunnen onze collectie op de juiste manier omschrijven. Door het persoonlijke contact begrijpen ze exact de wensen en ideeën van Modeon en vertalen ze dit naar unieke SEO- en meta-omschrijvingen." - Ronald Deurloo, Modeon / Deurloo Men Women Zierikzee

Ook jouw vragen oplossen? Vraag vrijblijvend advies aan!